GERTRUD télikabát- !ÚJDONSÁGOK! Mályvarózsaszín - Szürke

244,00 EUR 219,60 EUR

Szín

  • D_D.jpg
  • CI_SZ.jpg
  • PL_TU.jpg
  • KA_BA.jpg
  • F_SZ.jpg
  • SK_SZ.jpg
  • SPE_SZ.jpg
  • mr_sz.jpg
  • lk_vsz.jpg
  • VKH_MS.jpg

Méret

Mérettáblázat

Leírás

Hiányzik valami a szürke, rideg téli napokon? Hát a színek! Hozz vidámságot hétköznapjaidba az élénk színű GERTRUD télikabátjainkkal! Pihe-puha belsejével és csodás színeivel melengeti a téli mindennapokat.

További információk

Anyag Softshell, Wellsoft
Anyag összetétel kívül: 100% poliészter + TPU / belül: 100% mikropoliészter
Az anyagról

A télikabát bélelt. Külső anyaga az átmeneti kabátjainkhoz bevált softshell anyag: víz– és szélálló, egyben légáteresztő, intelligens anyag, melyet eredetileg a sportviseletekhez fejlesztettek ki. Maga a softshell többrétegű textil. A rétegeket gyárilag, hőpréssel ragasztják össze. Belül puha és meleg thermo anyag található, középen pedig egy membrán réteg, ami kívülről nem engedi át a csapadékot, de belülről kiengedi a párát. A külső réteg egy sűrűn szövött poliészter anyag, amin a vízcseppek leperegnek. A membrán réteg adja meg az anyag vízálló és légáteresztő funkcióját, így nedves idő esetén a kabátban nem ázunk meg és nem izzadunk bele. (Vízállóság: 10000 mm/H2O, légáteresztés: 300g/m2/24h).

Ezt az igen jó tulajdonságokkal rendelkező anyagot béleltük be csípőig egy nagyon puha és finom, kétoldalt szőrös, un. wellsoft anyaggal, csípőtől lefelé pedig meleg, vatelines anyaggal steppelt selyem bélés található.

Mosás és gondozás Jó hír, hogy a GERTRÚD kabátot otthon ki tudod mosni, nem kell tisztítóba vinned! Moshatod kézzel, és mosógépben is. Ha a gépi mosás mellett döntesz, válaszd a kímélő programot, és 30°C-nál ne legyen melegebb a víz! Mosószert csak óvatosan használj: inkább folyékony mosószert vagy mosódiót, kerüld a mosóporokat. Öblítőszerrel ne öblítsd a kabátot, mert tapasztalatunk szerint a vegyszer a kabát vízálló képességét rontja! Szárítógépbe ne tedd! Vasalni nem szükséges. Vegyszerrel fehéríteni nem szabad, vegyileg tisztítani pedig perklóretilénnel lehet. Mosáskor a cipzárt össze kell húzni. Centrifugálni lehet, szárítani a szárítón fektetett állapotban, árnyékban érdemes.
Forma és funkció

A softshell kabátot puha, meleg szőrrel béleltük be, hogy fagypont alatti időben se fázz. Kapucnija és egész teste bélelt: pihe-puhaságával körülölel. Sálat szinte nem is kell hordanod hozzá, kapucnija olyan finoman körülöleli a nyakat. Aszimmetrikus záródása cipzáras, amit kívülről nem is látsz. A kabát követi a testet, csípőtől lefelé enyhén bővül, oldalt és hátul a derék résznél szűkítőkkel ellátott. Derék tájon hátul övbújtatót alakítottunk ki, és a hozzá tartozó övvel kiemelheted derekad. Övvel vagy öv nélkül is viselheted. Nagy, praktikus zsebeinek belseje puha.

Csípőtől lefelé steppelt selyem bélést raktunk a kabátba. Ezt a megoldást azért választottuk, hogy a kabát bélése mozgáskor ne tapadjon a csípődre. A kabát ujja bolyhos sztreccs pamut, amit kardigánokhoz szoktunk használni: puha, kényelmes, és meleg.

Szín tanácsok

ÚJDONSÁG!!!

Alap szín Rózsaszín
SKU GERTRUD-MR/SZ

Megosztás