FRANCI mellény Világos kheki S

104,00 EUR 93,60 EUR

Szín

Méret

Mérettáblázat

Leírás

Futáshoz, jógához vagy sétához keresel praktikus felsőt? Netán csak fázol, és valamit magadra vennél? FRANCI softshell mellényünk egyszerűsége miatt univerzális viselet: sportos és egyben elegáns is, attól függően, hogy milyen alkalomra mit viselsz hozzá.

További információk

Anyag Softshell
Anyag összetétel 100% poliészter + TPU
Az anyagról

SOFTSHELL:

A kabát egy intelligens textilből, a softshell anyagból készült: vízlepergető, szélálló, és egyben légáteresztő; emelett szín-és formatartó, mosógépben mosható. A softshell anyagot eredetileg sport viseletekhez fejlesztettek ki, ám mi a hétköznapokra és elegáns alkalmakra is hordható, letisztult formavilágú kabátokat terveztünk belőle . Maga a softshell többrétegű textil. A rétegeket gyárilag hőpréssel ragasztják össze. A test felé eső belső réteg egy puha és meleg thermo (polár gyapjú) anyag. A külső réteg egy sűrűn szövött poliészter anyag, amiről a vízcseppek leperegnek. Középen egy lyukacsos szilikon hártya van, ami miatt az anyag vízálló és légáteresztő.így nedves időben a kabátban nem ázol meg és a melegben nem izzadsz bele. A softhell vízállósága: 10000 mm/H2O, légáteresztése: 300g/m2/24. Ez azt jelenti, hogy szitáló esőben kb 1 órán át nem ereszti át a vizet. Tapasztalataink szerint a kabátot pulóver nélkül 10-20 °c között; egy pulóverrel 5-10 °c-ig; két pulóverrel akár 0°c-ig tudod hordani.

Mosás és gondozás A softshell anyag rengeteg jó tulajdonsága mellett érdeme, hogy mosógépben, otthoni körülmények között mosható. Válassz 30°C-os kímélő programot. Folyékony mosódiót vagy mosószert használj, a mosóport kerüld. Öblítőszert ne tegyél a mosógépbe, mert az anyag vízállóságát rontja. Mosáskor cipzározd be a kabátot, hogy ne verje szét a dobot a cipzár. Centrifugálni is szabad, csak kíméletesen. Vasalni nem szükséges, mert az anyag kirúgja magát, ha gyűrött. Szárítógépbe ne szárítsd, hanem inkább fektesd le a szárítóra. Ha tisztítóba viszed, perklóretilén mosást kérj. Vegyszerrel ne fehérítsd!
Forma és funkció

Nagy kapucnija dekoratív gallérként is funkcionál. Két, cipzáros zsebébe sok minden belefér, tarthatsz benne pl. zsebkendőt, telefont. Záródása asszimetrikus műanyag cipzár. A mellény enyhe, hűvösebb időben megfelelő kiegészítője lehet ruhatáradnak, védi és melegíti a derekadat, ám karjaid szabadon mozoghatnak.

Kinek áll jól?

Minden alkatnak jól áll! "I", "O", "Y", "A", "X" Tényleg! Ez a legszabadabb ruhadarabunk!

Egy-két tipp a könnyebb választáshoz: ha egyenes alkatú ("I"), vagy homokóra ("X") alkatú vagy, koncentrálj inkább a helyes színválasztásra, hogy harmonikus legyen a mellény a szem-, haj-és bőrszínedhez. Ha vonalaid teltek, kerekek tehát "O" alkatú vagy, vagy épp az ellenkezője, csontos, széles vállú "Y", arra figyelj, hogy sötétebb, semlegesebb színű mellényt válassz! Ha felsőtested sudár, de csípőd széles és a lábad vastagabb, tehát "A" alkatod van, akkor élénk, harsány színű mellényt válassz sötét nadrághoz!

Alap szín Kheki
SKU FRANCI/VKH/S

Megosztás