FIOLLA BIKE térdmelegítő Fekete XS-M

29,00 EUR

Szín

Méret

Mérettáblázat

Leírás

A térdmelegítőt kifejezetten a felmerülő igények miatt fejlesztettük ki. Hűvösebb időben az izületek jobban ki vannak téve a viszontagságoknak. Könnyen megfáznak. A belül thermo softshell anyag véd a széltől, esőtől. Fényvisszaverő csíkkal láttuk el, hogy az este láthatóbb legyél. A térdmelegítőbe bőségeket rejtettünk, hogy tekerve kényelmesebben be tudd hajlítania a térded. Patentos gumival tudod a lábadra igazítani. Könnyen fel és le tudod csatolni.

További információk

Anyag Softshell
Anyag összetétel 100% poliészter + TPU
Mosás és gondozás A softshell anyag rengeteg jó tulajdonsága mellett érdeme, hogy mosógépben, otthoni körülmények között mosható. Válassz 30°C-os kímélő programot. Folyékony mosódiót vagy mosószert használj, a mosóport kerüld. Öblítőszert ne tegyél a mosógépbe, mert az anyag vízállóságát rontja. Szárítógépben nem szárítható, nem vasalható.
Forma és funkció

A belül thermo softshell anyag véd a széltől, esőtől. Fényvisszaverő csíkkal láttuk el, hogy az este láthatóbb legyél. A térdmelegítőbe bőségeket rejtettünk, hogy tekerve kényelmesebben be tudd hajlítania a térded. Patentos gumival tudod a lábadra igazítani. Könnyen fel és le tudod csatolni.

Alap szín Fekete
SKU FIOLLA/F/XS-

Megosztás