FIODI BIKE mellény Halványkék XL

114,00 EUR

Szín

Méret

Mérettáblázat

Leírás

Biciklizéshez, futáshoz keresel praktikus darabot, ami melegíti a törzsedet, de szabadon hagyja a karodat? Akkor a FIODI BIKE mellényt ajánljuk!

További információk

Anyag Softshell
Anyag összetétel 100% poliészter + TPU
Az anyagról

A softshell anyag: víz– és szélálló, egyben légáteresztő, intelligens anyag, melyet eredetileg sportviseletekhez fejlesztettek ki. Maga a softshell több rétegű textil, a rétegeket gyárilag hőpréssel ragasztják össze. Belül, a test felé eső oldalon puha és meleg thermo anyag található. Középen egy membrán réteg van, ami kívülről nem engedi be a csapadékot, de belülről kiengedi a párát. A külső réteg egy sűrűn szövött poliészter anyag, amin a vízcseppek leperegnek. A membrán réteg adja meg az anyag vízálló és légáteresztő funkcióját, így nedves idő esetén a kabátban nem ázol meg de közben nem is izzadsz bele.

A softshell vízállósága: 10000 mm/H2O, légáteresztése: 300g/m2/24. Ez azt jelenti, hogy szitáló esőben kb 1 órán át nem ereszti át a vizet. Egy pulóverrel egészen 5-10 °C-ig melegen tart.

Mosás és gondozás A softshell anyag rengeteg jó tulajdonsága mellett érdeme, hogy mosógépben, otthoni körülmények között mosható. Válassz 30°C-os kímélő programot. Folyékony mosódiót vagy mosószert használj, a mosóport kerüld. Öblítőszert ne tegyél a mosógépbe, mert az anyag vízállóságát rontja. Mosáskor cipzározd be a kabátot, hogy ne verje szét a dobot a cipzár. Centrifugálni is szabad, csak kíméletesen. Vasalni nem szükséges, mert az anyag kirúgja magát, ha gyűrött. Szárítógépbe ne szárítsd, hanem inkább fektesd le a szárítóra. Ha tisztítóba viszed, perklóretilén mosást kérj. Vegyszerrel ne fehérítsd!
Forma és funkció

A FIODI mellény főleg az aktív sportoláshoz ajánljuk:, városi biciklizéshez,rollerezéshez, sétához, futáshoz, jógához. Rövid fazonja és részletei miatt sportosabb. Sok országban, városban azonban a bicikli nem sporteszköz, hanem tudatosan választott közlekedési mód, amivel munkába járnak az embereket. A kabátot úgy alakítottuk ki, hogy szabása kényelmet nyújtson a felsorolt tevékenységekben, jól érezd magad benne, de egyben esztétikus is legyen.

Hogy este is látható legyél, fényvisszaverő csíkokkal láttuk el a mellényt három oldalról: elől a cipzáras záródásnál, oldalt a zsebeknél, és hátul a szűkítőnél. Nagy kapucnija dekoratív gallérként is funkcionál. Két, cipzáros zsebébe sok minden belefér, tarthatsz benne pl. zsebkendőt, telefont. Záródása asszimetrikus műanyag cipzár. A mellény enyhe, hűvösebb időben megfelelő kiegészítője lehet ruhatáradnak, védi és melegíti a derekadat, ám karjaid szabadadon mozoghatnak.

Kinek áll jól?

The big collar emphasises your shoulders, the a-symmetric closing trims your waist, and the large pockets compensate the collar. So the shape helps you to achieve the desired hourglass form.

Alap szín Kék
SKU FIODI-B/HK/XL

Megosztás