FIODA kabát no1.0 Sötétkék - Levendulakék XL

179,00 EUR 152,15 EUR

Szín

  • MZ-SZ.jpg
  • SK-LK.jpg

Méret

Mérettáblázat

Leírás

Egy szél és vízálló átmeneti kabátra vágysz, amit sokféleképpen ki tudsz használni? Az ille-olla FIODA softshell kabát remek barátunk átmeneti, hidegebb és esős időszakokban. Egyszerű, de nagyszerű választás a hétköznapokra, legyen szó akár munkáról, sétáról, sportról. A szolid vagányság jegyében terveztük, így minden helyzetben megállja a helyét.

További információk

Anyag Softshell
Anyag összetétel 100% poliészter + TPU
Az anyagról

SOFTSHELL: A kabát egy intelligens textilből, a softshell anyagból készült: vízlepergető, szélálló, és egyben légáteresztő; emelett szín-és formatartó, mosógépben mosható. A softshell anyagot eredetileg sport viseletekhez fejlesztettek ki, ám mi a hétköznapokra és elegáns alkalmakra is hordható, letisztult formavilágú kabátokat terveztünk belőle . Maga a softshell többrétegű textil. A rétegeket gyárilag hőpréssel ragasztják össze. A test felé eső belső réteg egy puha és meleg thermo (polár gyapjú) anyag. A külső réteg egy sűrűn szövött poliészter anyag, amiről a vízcseppek leperegnek. Középen egy lyukacsos szilikon hártya van, ami miatt az anyag vízálló és légáteresztő.így nedves időben a kabátban nem ázol meg és a melegben nem izzadsz bele. A softhell vízállósága: 10000 mm/H2O, légáteresztése: 300g/m2/24. Ez azt jelenti, hogy szitáló esőben kb 1 órán át nem ereszti át a vizet. Tapasztalataink szerint a kabátot pulóver nélkül 10-20 °c között; aláöltözve 5-10 °c-ig tudod hordani.

Mosás és gondozás A softshell anyag rengeteg jó tulajdonsága mellett érdeme, hogy mosógépben, otthoni körülmények között mosható. Válassz 30°C-os kímélő programot. Folyékony mosódiót vagy mosószert használj, a mosóport kerüld. Öblítőszert ne tegyél a mosógépbe, mert az anyag vízállóságát rontja. Mosáskor cipzározd be a kabátot, hogy ne verje szét a dobot a cipzár. Centrifugálni is szabad, csak kíméletesen. Vasalni nem szükséges, mert az anyag kirúgja magát, ha gyűrött. Szárítógépbe ne szárítsd, hanem inkább fektesd le a szárítóra. Ha tisztítóba viszed, perklóretilén mosást kérj. Vegyszerrel ne fehérítsd!
Forma és funkció

Amellett, hogy kapucnija véd az esőtől, dekoratív gallérként is funkcionál. A kabáttól eltérő színű, ferdén bevarrt műanyag cipzár különlegessé teszi a testkövető fazont. A cipzár alul-felül nyitható. A FIODA kabát combközépig ér. A csípőre 1-1 cipzározható, nagy zsebet terveztünk, hogy biztonsággal el tudd benne helyezni apróbb személyes tárgyaidat. Deréktájon oldalt és hátul szűkítőkkel karcsúsítottuk a kabát sziluettjét. Az ujja hossza állítható, hogy megvédje a hidegben a kezedet.

A FIODA kabát térd fölé ér. Az aszimmetrikus záródás egyedisége mellett keskenyíti a derekat. A nagy zsebek, a nagy kapucni és az aszimmetrikus záródás segít abban, hogy a kívánt homokóra forma hatását keltsük.

Kinek áll jól?

Szinte minden nőnek jól áll! FIODA modellünket úgy terveztük meg, hogy mérettől függetlenül (xs-6xl) a lehető legtöbb testalkatú nőnek jól álljon. A kabátot úgy alakítottuk ki,hogy optikailag vágyott formát, a homokóra- sziluett hatását keltse. Hogyan érjük el ezt ? Nagy, dekoratív kapucnija (ami egyben gallérként is funkcionál) kiemeli a szép arcodat és erősíti a válladat. A ferde, aszimmetrikus záródás optikailag keskenyíti a derekadat, nyújtja a törzsedet. A zsebek hangsúlyozzák a csípődet. Deréktájon plusz bőséget rejtettünk el, hogy kényelmes legyen a kabát. Bátran ajánljuk, ha homokóra (X), egyenes (I), kerek (O) alkatú, vagy ha nem túl erős körte (A), vagy fordított háromszög (Y) alkatú vagy.

Alap szín Kék
SKU FIODA/SK-LK/XL

Megosztás