FIODA No 2.0 Hordozós panel Padlizsánlila

24,00 EUR

Szín

  • illeolla_sz_az.jpg
  • sofsthell_pl.jpg

Leírás

Újabb taggal bővül a család? Fiatal anyukaként is fontos - ha nem fontosabb - , hogy jól érezd magad a bőrödben és kifejezd egyéniséged. Ebben segít a becipzározható hordozó betét, hogy FIODA 2.0 kabátodat kicsi babád mellett, vele együtt is hordani tudd.

További információk

Anyag Softshell
Anyag összetétel 100% poliészter + TPU
Az anyagról

A kabát és a hozzá tartozó betét egy intelligens textilből, a softshell anyagból készült: vízlepergető, szélálló, és egyben légáteresztő; emelett szín-és formatartó, mosógépben mosható. A softshell anyagot eredetileg sport viseletekhez fejlesztettek ki, ám mi a hétköznapokra és elegáns alkalmakra is hordható, letisztult formavilágú kabátokat terveztünk belőle . Maga a softshell többrétegű textil. A rétegeket gyárilag hőpréssel ragasztják össze. A test felé eső belső réteg egy puha és meleg thermo (polár gyapjú) anyag. A külső réteg egy sűrűn szövött poliészter anyag, amiről a vízcseppek leperegnek. Középen egy lyukacsos szilikon hártya van, ami miatt az anyag vízálló és légáteresztő.így nedves időben a kabátban nem ázol meg és a melegben nem izzadsz bele.

A softhell vízállósága: 10000 mm/H2O, légáteresztése: 300g/m2/24. Ez azt jelenti, hogy szitáló esőben kb 1 órán át nem ereszti át a vizet.

Mosás és gondozás A softshell anyag rengeteg jó tulajdonsága mellett érdeme, hogy mosógépben, otthoni körülmények között mosható. Válassz 30°C-os kímélő programot. Folyékony mosódiót vagy mosószert használj, a mosóport kerüld. Öblítőszert ne tegyél a mosógépbe, mert az anyag vízállóságát rontja. Centrifugálni is szabad, csak kíméletesen. Vasalni nem szükséges, mert az anyag kirúgja magát, ha gyűrött. Szárítógépbe ne szárítsd, hanem inkább fektesd le a szárítóra. Ha tisztítóba viszed, perklóretilén mosást kérj. Vegyszerrel ne fehérítsd!
Alap szín Lila
SKU FIODA_2.0_BABY-PL

Megosztás