FIODA no1.0 Kismama betét EGYKOCSIS cipzár Mustársárga Régi

24,00 EUR

Szín

Cipzár

Leírás

Újabb taggal bővül a család? Fiatal anyukaként is fontos - ha nem fontosabb - , hogy jól érezd magad a bőrödben és kifejezd egyéniséged. Ebben segít a becipzározható hordozó betét, hogy FIODA kabátodat kicsi babád mellett, vele együtt is hordani tudd.

Vásárlás előtt mindenképp nézd meg milyen a kabátod, régebbi típusú egykocsis cipzár vagy már újabb kétkocsis cipzár. Ha nem tudod eldönteni kérlek vásárlás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot.

További információk

Anyag Softshell
Anyag összetétel 100% poliészter + TPU
Az anyagról

A kabát és a hozzá tartozó betét egy intelligens textilből, a softshell anyagból készült: vízlepergető, szélálló, és egyben légáteresztő; emelett szín-és formatartó, mosógépben mosható. A softshell anyagot eredetileg sport viseletekhez fejlesztettek ki, ám mi a hétköznapokra és elegáns alkalmakra is hordható, letisztult formavilágú kabátokat terveztünk belőle . Maga a softshell többrétegű textil. A rétegeket gyárilag hőpréssel ragasztják össze. A test felé eső belső réteg egy puha és meleg thermo (polár gyapjú) anyag. A külső réteg egy sűrűn szövött poliészter anyag, amiről a vízcseppek leperegnek. Középen egy lyukacsos szilikon hártya van, ami miatt az anyag vízálló és légáteresztő.így nedves időben a kabátban nem ázol meg és a melegben nem izzadsz bele.

Mosás és gondozás nem fehéríthető, nem gőzölhető, nem vasalható, gépi mosás (30°C), szárítógépben nem szárítható, mosásnál ne használj öblítőt
Alap szín Sárga
SKU FIODA-MATERNITY/MUS/REG

Megosztás