FIODA+FIODI BIKE szett Halványkék S

313,00 EUR

Szín

Méret

Mérettáblázat

Leírás

ELŐRENDELHETŐ! - Amennyiben a szettnek valamelyik darabja nincsen készletünkön, értesítjük a vásárlót és a hiányzó darabot egy hónapon belül legyártjuk.


Elkötelezett és tudatos biciklista vagy? Olyan, aki jó időben, rossz időben, hajnalban, késő este, munkába járáshoz és szórakozáshoz is biciklivel jársz? Szereted, ha a ruháid praktikusak, színesek és összepasszolnak? Akkor ezt a szettet neked találtuk ki! A réteges öltözködés jegyében hidegebb időben a biciklis, fényvisszaverős FIODA BIKE hosszú kabát alá egy FIODI BIKE mellényt ajánlunk, ami stílusban és színben is megegyező. Persze a mellényt külön is tudod hordani a melegebb időben, vagy ha kimelegedsz a tekerésben.

További információk

Anyag Softshell
Anyag összetétel 100% poliészter + TPU
Az anyagról

SOFTSHELL:

A kabát egy intelligens textilből, a softshell anyagból készült: vízlepergető, szélálló, és egyben légáteresztő; emelett szín-és formatartó, mosógépben mosható. A softshell anyagot eredetileg sport viseletekhez fejlesztettek ki, ám mi a hétköznapokra és elegáns alkalmakra is hordható, letisztult formavilágú kabátokat terveztünk belőle . Maga a softshell többrétegű textil. A rétegeket gyárilag hőpréssel ragasztják össze. A test felé eső belső réteg egy puha és meleg thermo (polár gyapjú) anyag. A külső réteg egy sűrűn szövött poliészter anyag, amiről a vízcseppek leperegnek. Középen egy lyukacsos szilikon hártya van, ami miatt az anyag vízálló és légáteresztő, így nedves időben a kabátban nem ázol meg és a melegben nem izzadsz bele.

A softhell vízállósága: 10000 mm/H2O, légáteresztése: 300g/m2/24. Ez azt jelenti, hogy szitáló esőben kb 1 órán át nem ereszti át a vizet. Tapasztalataink szerint a kabátot pulóver nélkül 10-20 °c között; aláöltözve 5-10 °c-ig tudod hordani.

Mosás és gondozás A softshell anyag rengeteg jó tulajdonsága mellett érdeme, hogy mosógépben, otthoni körülmények között mosható. Válassz 30°C-os kímélő programot. Folyékony mosódiót vagy mosószert használj, a mosóport kerüld. Öblítőszert ne tegyél a mosógépbe, mert az anyag vízállóságát rontja. Mosáskor cipzározd be a kabátot, hogy ne verje szét a dobot a cipzár. Centrifugálni is szabad, csak kíméletesen. Vasalni nem szükséges, mert az anyag kirúgja magát, ha gyűrött. Szárítógépbe ne szárítsd, hanem inkább fektesd le a szárítóra. Ha tisztítóba viszed, perklóretilén mosást kérj. Vegyszerrel ne fehérítsd!
Forma és funkció

FIODA BIKE:

Elől a cipzáras záródásnál, oldalt a zsebeknél, és hátul a szűkítőnél fényvisszaverő csík található. A kabát ujja lehajtható, illetve egy állítható gumival összehúzható. Kétkocsis cipzárja alulról is nyitható. Hátul gumis, állítható szűkítőt valamint a lapockánál plusz bőséget tettünk bele, így biztosítva a kényelmet. A kapucnija alá befér egy bicikli sisak, de vissza is patentolható. Nemcsak külső, cipzáras, hanem belső, titkos zsebbel is elláttuk.


FIODI BIKE:

Elől a cipzáras záródásnál, oldalt a zsebeknél, és hátul a szűkítőnél fényvisszaverő csík található. Nagy kapucnija dekoratív gallérként is funkcionál. Záródása asszimetrikus műanyag cipzár. Nemcsak külső, cipzáras, hanem belső, titkos zsebbel is elláttuk.

Alap szín Kék
SKU BIKESET1/HK/S

Megosztás