FIODA Kismama Szett Mályvarózsaszín XL

219,00 EUR 208,00 EUR

Szín

Méret

Mérettáblázat

Leírás

3in1 kismama kabát szett.

Újabb taggal bővül a család? Kismamaként és fiatal anyukaként is fontos - ha nem fontosabb - , hogy jól érezzük magunk a bőrünkben és kifejezzük egyéniségünket. Ebben segít a FIODA szett édesanyáknak. Egy kabát, amit évekig tudsz hordani, a kiegészítőkkel, melyek a várandósság és anyaság különböző szakaszaiban is hordhatóvá teszik a kabátot.

További információk

Anyag Softshell
Anyag összetétel 100% poliészter + TPU
Az anyagról

SOFTSHELL:

A kabát egy intelligens textilből, a softshell anyagból készült: vízlepergető, szélálló, és egyben légáteresztő; emelett szín-és formatartó, mosógépben mosható. A softshell anyagot eredetileg sport viseletekhez fejlesztettek ki, ám mi a hétköznapokra és elegáns alkalmakra is hordható, letisztult formavilágú kabátokat terveztünk belőle . Maga a softshell többrétegű textil. A rétegeket gyárilag hőpréssel ragasztják össze. A test felé eső belső réteg egy puha és meleg thermo (polár gyapjú) anyag. A külső réteg egy sűrűn szövött poliészter anyag, amiről a vízcseppek leperegnek. Középen egy lyukacsos szilikon hártya van, ami miatt az anyag vízálló és légáteresztő.így nedves időben a kabátban nem ázol meg és a melegben nem izzadsz bele.

A softhell vízállósága: 10000 mm/H2O, légáteresztése: 300g/m2/24. Ez azt jelenti, hogy szitáló esőben kb 1 órán át nem ereszti át a vizet. Tapasztalataink szerint a kabátot pulóver nélkül 10-20 °c között; aláöltözve 5-10 °c-ig tudod hordani.

Mosás és gondozás A softshell anyag rengeteg jó tulajdonsága mellett érdeme, hogy mosógépben, otthoni körülmények között mosható. Válassz 30°C-os kímélő programot. Folyékony mosódiót vagy mosószert használj, a mosóport kerüld. Öblítőszert ne tegyél a mosógépbe, mert az anyag vízállóságát rontja. Mosáskor cipzározd be a kabátot, hogy ne verje szét a dobot a cipzár. Centrifugálni is szabad, csak kíméletesen. Vasalni nem szükséges, mert az anyag kirúgja magát, ha gyűrött. Szárítógépbe ne szárítsd, hanem inkább fektesd le a szárítóra. Ha tisztítóba viszed, perklóretilén mosást kérj. Vegyszerrel ne fehérítsd!
Forma és funkció

Betétek: A becipzározható betéteinket az átmeneti időszakra - mint a várandósság és a kismama lét - találtuk ki. A kismama betétet a várandósság 5-9 hónapjaiban tudod leginkább kihasználni. Ha szülés után gyermekedet magadra kötve hordozod, a kabátba cipzározható betéttel tudod a kabátot bővíteni, így a kabát anyát és babát is melegen tartja.


Kabát: Maga az ille-olla FIODA softshell kabát remek barátunk átmeneti, hidegebb és esős időszakokban. A kabátcombközépig ér, nagy zsebekkel van ellátva, melyekben elrejthetjük apróságainkat. A kabáthoz nagy kapucni tartozik mely véd az esőtől. Az ujja állítható hosszúságú.

Alap szín Rózsaszín
SKU FIODA-BABY-SET/MR/XL

Megosztás