FERDINAND kabát Sötétkék S

209,00 EUR 167,20 EUR

Szín

Méret

Mérettáblázat

Leírás

Az ille-olla FERDINAND kabát remekül kihasználható férfi kabát: lazább és elegáns viselethez is hordhatjuk egyaránt. Mindemellett esőben sem ázunk meg, hiszen a kabát soft shell víz- és szélálló, egyben légáteresztő anyagból készül.

További információk

Anyag Softshell
Anyag összetétel 100% poliészter + TPU
Az anyagról

A kabát egy intelligens textilből, a softshell anyagból készült: vízlepergető, szélálló, és egyben légáteresztő; emelett szín-és formatartó, mosógépben mosható. A softshell anyagot eredetileg sport viseletekhez fejlesztettek ki, ám mi a hétköznapokra és elegáns alkalmakra is hordható, letisztult formavilágú kabátokat terveztünk belőle . Maga a softshell többrétegű textil. A rétegeket gyárilag hőpréssel ragasztják össze. A test felé eső belső réteg egy puha és meleg thermo (polár gyapjú) anyag. A külső réteg egy sűrűn szövött poliészter anyag, amiről a vízcseppek leperegnek. Középen egy lyukacsos szilikon hártya van, ami miatt az anyag vízálló és légáteresztő.így nedves időben a kabátban nem ázol meg és a melegben nem izzadsz bele. A softhell vízállósága: 10000 mm/H2O, légáteresztése: 300g/m2/24. Ez azt jelenti, hogy szitáló esőben kb 1 órán át nem ereszti át a vizet. Tapasztalataink szerint a kabátot pulóver nélkül 10-20 °c között; aláöltözve 5-10 °c-ig tudod hordani.

Mosás és gondozás A softshell anyag rengeteg jó tulajdonsága mellett érdeme, hogy mosógépben, otthoni körülmények között mosható. Válassz 30°C-os kímélő programot. Folyékony mosódiót vagy mosószert használj, a mosóport kerüld. Öblítőszert ne tegyél a mosógépbe, mert az anyag vízállóságát rontja. Mosáskor cipzározd be a kabátot, hogy ne verje szét a dobot a cipzár. Centrifugálni is szabad, csak kíméletesen. Vasalni nem szükséges, mert az anyag kirúgja magát, ha gyűrött. Szárítógépbe ne szárítsd, hanem inkább fektesd le a szárítóra. Ha tisztítóba viszed, perklóretilén mosást kérj. Vegyszerrel ne fehérítsd!
Forma és funkció

A kabát térdközépig ér, álló gallérral van ellátva, illetve nagy, patenttal ellátott zsebekkel, aminek az elülső részébe kezünket melegítésre is bedughatjuk, mellrésznél pedig egy telefontartó zseb található. A kapucni lecipzározható. A kabátot antikolt fém cipzárak és patentok díszítik.

Alap szín Kék
SKU FERDINAND/SK/S

Megosztás