FARKAS BIKE- ÚJ! Okkersárga XS

199,00 EUR

Szín

Méret

Mérettáblázat

Leírás

Egy igazán kényelmes praktikus férfi softshell kabát biciklézéshez, sporoláshoz, kiránduláshoz kitalálva.

Kapucnija cipzárral könnyen levehető, kabát hossza kézfejnél visszahajtjató illetve behúzható. Hátul derék magasságnál színtén állítható.

Igazán praktikus darab, mivel vízálló, szélálló, ugyanakkor 30 fokon mosógépben mosható. 

További információk

Anyag Softshell
Anyag összetétel 100% poliészter + TPU
Mosás és gondozás A softshell anyag rengeteg jó tulajdonsága mellett érdeme, hogy mosógépben, otthoni körülmények között mosható. Válassz 30°C-os kímélő programot. Folyékony mosódiót vagy mosószert használj, a mosóport kerüld. Öblítőszert ne tegyél a mosógépbe, mert az anyag vízállóságát rontja. Mosáskor cipzározd be a kabátot, hogy ne verje szét a dobot a cipzár. Centrifugálni is szabad, csak kíméletesen. Vasalni nem szükséges, mert az anyag kirúgja magát, ha gyűrött. Szárítógépbe ne szárítsd, hanem inkább fektesd le a szárítóra. Ha tisztítóba viszed, perklóretilén mosást kérj. Vegyszerrel ne fehérítsd!
Az anyagról

SOFTSHELL: A kabát egy intelligens textilből, a softshell anyagból készült: 

- vízlepergető, szélálló, és egyben légáteresztő; 
- szín-és formatartó, mosógépben mosható
- softhell vízállósága: 10000 mm/H2O,
- légáteresztése: 300g/m2/24.
-Tapasztalataink szerint a kabátot pulóver nélkül 10-20 °c között; aláöltözve 5-10 °c-ig tudod hordani.


A softshell anyagot eredetileg sport viseletekhez fejlesztettek ki, ám mi a hétköznapokra és elegáns alkalmakra is hordható, letisztult formavilágú kabátokat terveztünk belőle . Maga a softshell többrétegű textil. A rétegeket gyárilag hőpréssel ragasztják össze. A test felé eső belső réteg egy puha és meleg thermo (polár gyapjú) anyag. A külső réteg egy sűrűn szövött poliészter anyag, amiről a vízcseppek leperegnek. Középen egy lyukacsos szilikon hártya van, ami miatt az anyag vízálló és légáteresztő.így nedves időben a kabátban nem ázol meg és a melegben nem izzadsz bele. A  Ez azt jelenti, hogy szitáló esőben kb 1 órán át nem ereszti át a vizet. 

Alap szín Sárga
SKU FARKAS-OS-XS

Megosztás