FABIOLA kabát Meggypiros XXL

189,00 EUR

Szín

  • sofsthell_pl.jpg
  • BO_635.jpg

Méret

Mérettáblázat

Leírás

Szereted a változatosságot? Az Ille-Olla FABIOLA softshell kabátot többféleképpen hordhatod, így igazán megmutathatod egyéniséged, vagy akár az éppen adott hangulatod.

További információk

Anyag Softshell
Anyag összetétel 100% poliészter + TPU
Az anyagról

SOFTSHELL:

A kabát egy intelligens textilből, a softshell anyagból készült: vízlepergető, szélálló, és egyben légáteresztő; emelett szín-és formatartó, mosógépben mosható. A softshell anyagot eredetileg sport viseletekhez fejlesztettek ki, ám mi a hétköznapokra és elegáns alkalmakra is hordható, letisztult formavilágú kabátokat terveztünk belőle . Maga a softshell többrétegű textil. A rétegeket gyárilag hőpréssel ragasztják össze. A test felé eső belső réteg egy puha és meleg thermo (polár gyapjú) anyag. A külső réteg egy sűrűn szövött poliészter anyag, amiről a vízcseppek leperegnek. Középen egy lyukacsos szilikon hártya van, ami miatt az anyag vízálló és légáteresztő.így nedves időben a kabátban nem ázol meg és a melegben nem izzadsz bele.

A softhell vízállósága: 10000 mm/H2O, légáteresztése: 300g/m2/24. Ez azt jelenti, hogy szitáló esőben kb 1 órán át nem ereszti át a vizet. Tapasztalataink szerint a kabátot pulóver nélkül 10-20 °c között; aláöltözve 5-10 °C-ig tudod hordani.

Mosás és gondozás A softshell anyag rengeteg jó tulajdonsága mellett érdeme, hogy mosógépben, otthoni körülmények között mosható. Válassz 30°C-os kímélő programot. Folyékony mosódiót vagy mosószert használj, a mosóport kerüld. Öblítőszert ne tegyél a mosógépbe, mert az anyag vízállóságát rontja. Mosáskor patentold össze a kabátot, hogy ne verje szét a dobot a cipzár. Centrifugálni is szabad, csak kíméletesen. Vasalni nem szükséges, mert az anyag kirúgja magát, ha gyűrött. Szárítógépbe ne szárítsd, hanem inkább fektesd le a szárítóra. Ha tisztítóba viszed, perklóretilén mosást kérj. Vegyszerrel ne fehérítsd!
Forma és funkció

A lekerekített, dekoratív nagy gallért visszahajtva szolidan, vagy éppen felállítva, vagányon is hordható.

A gallérhoz egy cipzárral rögzített, leszedhető kapucni tartozik. A kabát derékban bő, amit gumival szűkíthetsz. Ujja is gumival van ellátva, amit tetszésed szerint állíthatsz. Záródása asszimmetrikus, ferde. Patentokkal lehet bezárni, amiket játékosan helyeztünk el a kabáton. Rávarrt zsebeinek két nyílása van: egy patenttal zárható zseb, ahova féltve őrzött apróbb személyes dolgaidat tudod rakni, és egy kényelmes, nyitott zseb, amibe a kezedet csúsztathatod.

Kinek áll jól?

Eredetileg a szögletes, erős vállú "Y" és/vagy a teltkarcsú "O" hölgyeknek terveztük a FABIOLA kabátot. Azért gondoltuk, hogy nekik áll a legjobban, mert derékban nem szűkített kabát, így ott kellő kényelmi bőséget hagytunk. De a visszsajelzések alapján kiderült, hogy a keskenyebb derekú egyenes, "I" alkatú, illetve a még lágyabb, még keskenyebb derekú homokóra, "X" alkatúaknak egyaránt jól áll, bár kicsit máshogy érdemes hordaniuk a kabátot. A bő, de gumis, állítható derék rész adja meg azt a lehetőséget, hogy ilyen sok alkatú hölgy hordhassa. Tehát akár az "X", "I", "O" vagy "Y" alkatba tartozol, bátran választhatod ezt a variálható fazont!

Alap szín Piros
SKU FABIOLA/MP/XXL

Megosztás