FABIANA anyaghibás Mentazöld - anyaghibás S

189,00 EUR 164,00 EUR

Szín

Méret

Mérettáblázat

Leírás

Romantikus vagy? Szereted a lágy formákat és pasztellszíneket? Az Ille-Olla FABIANA kabáton egy-két divattörténeti elem mellett megtalálhatsz rengeteg praktikus részletet is.


Figyelem! A kabát kedvezményes, mert az anyaga gyárilag hibás: enyhén szöszöl. Tapasztalat szerint 4-5 hordás után és 1-2 mosás után elmúlik a szöszölés.

(Mosás kifordítva a mosógépben. 30%-os kímélő programmal, centrifugálva, de nem öblítővel és nem szárítógépben)

További információk

Anyag Softshell
Anyag összetétel 100% poliészter + TPU
Az anyagról

A kabát egy intelligens textilből, a softshell anyagból készült: vízlepergető, szélálló, és egyben légáteresztő; emelett szín-és formatartó, mosógépben mosható. A softshell anyagot eredetileg sport viseletekhez fejlesztettek ki, ám mi a hétköznapokra és elegáns alkalmakra is hordható, letisztult formavilágú kabátokat terveztünk belőle . Maga a softshell többrétegű textil. A rétegeket gyárilag hőpréssel ragasztják össze. A test felé eső belső réteg egy puha és meleg thermo (polár gyapjú) anyag. A külső réteg egy sűrűn szövött poliészter anyag, amiről a vízcseppek leperegnek. Középen egy lyukacsos szilikon hártya van, ami miatt az anyag vízálló és légáteresztő.így nedves időben a kabátban nem ázol meg és a melegben nem izzadsz bele.

A softhell vízállósága: 10000 mm/H2O, légáteresztése: 300g/m2/24. Ez azt jelenti, hogy szitáló esőben kb 1 órán át nem ereszti át a vizet. Tapasztalataink szerint a kabátot pulóver nélkül 10-20 °c között; aláöltözve 5-10 °C-ig tudod hordani.

Mosás és gondozás A softshell anyag rengeteg jó tulajdonsága mellett érdeme, hogy mosógépben, otthoni körülmények között mosható. Válassz 30°C-os kímélő programot. Folyékony mosódiót vagy mosószert használj, a mosóport kerüld. Öblítőszert ne tegyél a mosógépbe, mert az anyag vízállóságát rontja. Mosáskor cipzározd be a kabátot, hogy ne verje szét a dobot a cipzár. Centrifugálni is szabad, csak kíméletesen. Vasalni nem szükséges, mert az anyag kirúgja magát, ha gyűrött. Szárítógépbe ne szárítsd, hanem inkább fektesd le a szárítóra. Ha tisztítóba viszed, perklóretilén mosást kérj. Vegyszerrel ne fehérítsd!
Forma és funkció

Nagy kapucnija véd a megázástól és ugyanakkor dekoratív eleme a kabátnak. A dupla nyílású, cipzáras és patenttal ellátott fedős zsebeiben minden apróságot el tudsz rejteni. Elől a kabát alja rövidebb, lekerekített. A kabát hátának aljára felhúzható cipzárt terveztünk, hogy megkönnyítse a lépést. A kabát záródása asszimetrikus, fém ezüst cipzár. A kissé bő ujja hosszát állíthatod. A patentok az ujján nemcsak díszítés, hanem az ujj hosszának fixálására is szolgál.

Kinek áll jól?

FABIANA kabátunkat bátran ajánljuk neked, ha vonalaid, sziluetted egyenes, "I" alkatod van vagy ha lágy homokóra, "X" alkatú vagy. "I" alkatnál a kabát lekerekített részletei és a derékban szűkített fazonja lágyítják az egyenes alkatod, míg a homokóra alkat esetén kihangsúlyozzák a lágyságod és karcsúságod. Ha erős a vállad, és keskeny a csípőd ("Y" alkat), akkor is jó ez a fazon, mert a kabát alja optikailag erősíti a csípődet, ellensúlyozza az erős felsőtested. Ezt a kabátfazont akkor nem ajánljuk, ha derékban erős vagy, a hasad kerek ("O alkat"); illetve, ha nem hasban, hanem csípőben vagy erős ("A" alkat), mert a kabát pont a kritikus pontokat emelné ki.

Alap szín Zöld
SKU FABIANA/MZ/S

Megosztás