Édesapa szett- ÚJ! meggypiros S

228,00 EUR 216,00 EUR

Szín

Méret

Mérettáblázat

Leírás

Eljött a pillanat, hogy a család bővüljön?

Szívesen sétálnál a friss levegőn egy nagyot piciny, újszülött gyermekeddel, de a kabátodat nem tudod összehúzni, ha magadra kötöd és ő is a kabát alatt piheg? 

Itt az egy szetben több megoldás:

FARKAS biciklis kabát és hordozó betét egyben. 

A kabát egy kisebb fajta befektetés: 6-10 évre vesz az ember kabátot. A gyermek hordozás azonban csak 5-6 hónap...

 

 

További információk

Anyag sofsthell
Anyag összetétel 100% poliészter+ TPU
Az anyagról

SOFTSHELL: A kabát egy intelligens textilből, a softshell anyagból készült: 

- vízlepergető, szélálló, és egyben légáteresztő; 
- szín-és formatartó, mosógépben mosható
- softhell vízállósága: 10000 mm/H2O,
- légáteresztése: 300g/m2/24.
-Tapasztalataink szerint a kabátot pulóver nélkül 10-20 °c között; aláöltözve 5-10 °c-ig tudod hordani.

A softshell anyagot eredetileg sport viseletekhez fejlesztettek ki, ám mi a hétköznapokra és elegáns alkalmakra is hordható, letisztult formavilágú kabátokat terveztünk belőle . Maga a softshell többrétegű textil. A rétegeket gyárilag hőpréssel ragasztják össze. A test felé eső belső réteg egy puha és meleg thermo (polár gyapjú) anyag. A külső réteg egy sűrűn szövött poliészter anyag, amiről a vízcseppek leperegnek. Középen egy lyukacsos szilikon hártya van, ami miatt az anyag vízálló és légáteresztő.így nedves időben a kabátban nem ázol meg és a melegben nem izzadsz bele. A  Ez azt jelenti, hogy szitáló esőben kb 1 órán át nem ereszti át a vizet. 

Mosás és gondozás A softshell anyag rengeteg jó tulajdonsága mellett érdeme, hogy mosógépben, otthoni körülmények között mosható. Válassz 30°C-os kímélő programot. Folyékony mosódiót vagy mosószert használj, a mosóport kerüld. Öblítőszert ne tegyél a mosógépbe, mert az anyag vízállóságát rontja. Mosáskor cipzározd be a kabátot, hogy ne verje szét a dobot a cipzár. Centrifugálni is szabad, csak kíméletesen. Vasalni nem szükséges, mert az anyag kirúgja magát, ha gyűrött. Szárítógépbe ne szárítsd, hanem inkább fektesd le a szárítóra. Ha tisztítóba viszed, perklóretilén mosást kérj. Vegyszerrel ne fehérítsd!
Alap szín Piros
SKU IP1044-37-10

Megosztás