Szállítás és visszáru

BIZTOSÍTÁS ÉS SZÁLLÍTÁS

A(z) ille-olla minden vásárlásra biztosítással rendelkezik a szállítás idejére, amíg le nem szállítják az Ön által meghatározott szállítási címre. A csomag a rendelés leadásától számított 5 munkanapon belül feladásra kerül, de felhívjuk a figyelmét arra, hogy igyekszünk minden megrendelés 48 órán belül, akciós időszakban 72 órán belül feladni. Amennyiben bármilyen, előre nem látható okból kifolyólag a csomagot nem tudjuk feladni a meghatározott 5 munkanapon belül, értesítjük a megrendelőt. A becsült szállítási idők csak útmutatóként szolgálnak, és a feladás napjától kezdődnek. Az ille-olla kft a rendeltetési ország vámkezelési eljárása által okozott semmilyen késedelemért nem felelős.

VISSZAKÜLDÉS ÉS CSERE

Amennyiben a megrendelésével bármilyen okból nem elégedett, jogában áll a megvásárolt termékeket a kézhezvételtől számított 16 napon belül visszaküldeni a(z) ille-olla kft részére. A visszaküldés tárgyát képező termékeket az alábbi címre kell eljuttatni:

Ille-Olla Kft.

Döbrentei u. 6. 3/4.

1013, Budapest

Magyarország

Telefonszám: +36303128261 (Illéssy Lenke)

Amennyiben a tételeket ezen időkereten belül visszaküldi, akkor az Ön igényei szerint a termékeket vagy kicseréljük vagy visszatérítjük azok értékét, az eredeti fizetési módnak megfelelően. Kérjük a fenti telefonszámot jól láthatóan feltüntetni a visszaküldött csomagon. A termékek visszaküldése a vásárló felelőssége, ennek költségei Önt terhelik. A termék szállítás közbeni sérüléséért, a csomag esetleges eltűnéséért Ön tartozik felelősséggel. 

 

Termék visszaküldésekor kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a [email protected] e-mailen keresztül és küldje el nekünk 

-a rendelés számát

-a visszáru fuvarlevelét és a csomagküldő szolgálat nevét, hogy a csomagot követni tudjuk

-egy bankszámlaszámot, ahova visszatéríthetjük a visszaküldött termékek árát.

 

VISSZAKÜLDÉSI FELTÉTELEK

A termék visszaküldési jogának érvényesítéséhez az alábbi feltételeknek kell egyidejűleg teljesülniük:

a.) a termékek nem voltak használva, viselve, kimosva, módosítva, vagy nem sérültek;

b.) a termékekről nem lett eltávolítva az eldobható azonosító címke;

c.) a termékeket teljes egészében és használat nélkül kell visszaküldeni, az eredeti csomagolásukban;

d.) A termék kézhezvételétől számított 16 napon belül kell elindítani a visszaküldési folyamatot.

Amennyiben a fentiekben rögzített követelmények mindegyikének eleget tett, a(z) ille-olla.hu csapata a visszaküldött termékeket igény szerint kicseréli, vagy azok árát a szokásos visszatérítési eljárásban meghatározott módon és időben visszatéríti. 

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a terméket csak azonos típusú, de eltérő színű vagy méretű termékre cserélheti. Megrendelésenként egy csere szállítása díjtalan. Amennyiben más típusú termékre kívánja cserélni, akkor visszatérítést adunk és új megrendelést kell leadnia a kívánt termékre. A csere termék kiszállításának ideje attól függ, hogy Ön hol lakik.

Amennyiben a visszaküldött termékek nem elfogadhatók, értesíteni fogjuk Önt. Ebben az esetben három (3) napon belül vissza küldjük Önnek a termékeket abban az állapotban, amelyben a(z) ille-olla.hu-nak elküldte. Amennyiben Ön nem kívánja visszakapni a termékeket abban az állapotban, amelyben a(z) ille-olla.hu-nak elküldte, az Eladó jogosult megtartani a termékeket és a már megkapott összegeket is.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az vásárolt termékek szállításakor fizetett a vámokat, adókat és díjakat ( pl. szállítási) nem áll módunkban visszatéríteni.