MŰHELY

A világ több pontjáról származó szakértőkkel közösen szervezzük a workshopokat, azért, hogy többet tudjunk meg szakterületükről, magunkról és egymásról.

Arra kérjük őket, hogy ezeken az alkalmakon mutassák be munkájukat és vezessenek be egy kicsit a saját világukba különböző gyakorlatokkal, egy interaktív estén.

HALLOWEEN

HALLOWEEN

Halloween alkalmából tartottunk egy boszis estet: csak csajok, egymás közt. Beszélgettünk arról, hogy kik voltak a boszorkányok, vannak-e még boszorkányok, mi az a nő, hogyan éljük meg a nőiségünket.

TAVASZI MEGÚJULÁS 1.

TAVASZI MEGÚJULÁS 1.

Tavaszi megújulás! workshopsorozatunk első, Viszlát tél! című alkalmán Foki Lili (More Light Coaching) vezetésével meghitt, családias és bizalmas hangulatban az elfogadásról és az elengedésről beszélgettünk, hogy helyet csináljunk a megújulásnak, új dolgoknak, szemléletnek, szokásoknak. Megvizsgáltuk, hogy mi az, amitől szenvedünk, amit tanultunk, azt hogyan láthatjuk meg más szemszögből és hogyan tudunk változtatni rajta

TAVASZI MEGÚJULÁS 2.

TAVASZI MEGÚJULÁS 2.

Tavaszi megújulás! workshopsorozatunk második, Szevasz Tavasz! című alkalmán a csajokkal és Foki Lilivel (More Light Coaching) bolondos, játékos estét csaptunk  Volt itt minden: sírás, nevetés, megosztás, szembesülés, belső egyensúlykeresés és tango.

Beszélgettünk arról, hogy mi, ki lehet a nő? A férfi és női energia hogyan jelenik  meg a hétköznapjainkban? Hogyan tudunk nő lenni a férfi mellett? És ami nagyon fontos: mit jelent a “sisterhood”, egymás támogató, segítő, szerető női testvériség.

IDE VELED ÖNBIZALOM

IDE VELED ÖNBIZALOM

Az első, Ide veled Önbizalom! című ille-olla workshopunk témája az önbizalom volt, melyről egyik nagykövetünk Foki Lili – business és life coach (More Light Coaching) – vezetésével beszélgettünk.

Az önbizalom hitrendszer kérdése: mit gondolunk magunkról, mit hiszünk el, mire vagyunk képesek? Az önbizalom szorosan kötődik saját magunk szeretetéhez. Tulajdonképpen minden innen indul.

Erről és egyéb ehhez kapcsolódó témáról beszélgettünk Lilivel, aki pár gyakorlatot is megmutatott nekünk.

Vélemények

“Kézzelfogható, megvalósítható gyakorlatot, praktikát kaptam arra, hogy hogyan szabaduljak meg zavaró szokásaimtól és az ahhoz fűződő gondolataimtól, hogyan változtassak és hogyan álljak hozzá máshogy. Köszönöm!”

Móni

„Nagyon jól éreztem magam, jól esett a női közeg. Dinamizált, akcióba lendített a közös beszélgetés, munka. Megdöbbentett az, ami kijött, amivel szembesültem. Még egyszer át fogom nézni reálisabban az életemet, főleg az érzelmi részét.”

Eszter

„A tavaszi napforduló óta intenzíven jönnek a dolgok. A jelen lévő társak megosztásai rengeteget segítettek nekem, kimondták a kulcsszavakat, azokat, amik bennem is itt vannak, magamra ismertem bennük. Így felszínre jöttek és tudok velük dolgozni.”

Laura