Világunkon és munkánkon keresztül szeretnénk elérni, hogy a nők nőnek, a férfiak pedig férfinak érezzék magukat. Célunk, hogy ruháinkban, kabátjainkban viselője magabiztosnak érezze magát.

Az ille-olla nő kortalan, a szolid vagányság híve. Izgalmas személyiség, aki vonzza a tekinteteket. Vállalkozó szellemű és magabiztos, az élet minden területén megállja a helyét. Tombol benne a kreativitás és alkotási vágy. Megvalósítja álmait, játékos kedve pedig határtalan.

 

Az stílusvilágunkon keresztül hozzá szeretnénk járulni ahhoz, hogy a nők nőnek érezzék magukat a bőrükben. A stílusos megjelenéssel magabiztosságot érezzenek és határozottságot sugalljanak, és nem maradnak el a bókok sem.

Az ille-olla hármas stílusjegyei hozzásegítenek a kívánt homokóra alkat eléréséhez: a nagy gallér hangsúlyozza, erősíti a vállakat; az aszimmetrikus záródás keskenyíti a derekat; a zsebek pedig kiegyenlítik a gallér hatását. A változó nagyságú gallérral és zsebbel lehet elérni a megfelelő egyensúlyt.

Kicsitől plus size méretig. Mindenki szeretne „nőcis” lenni, stílusosan, egyedien kinézni kortól és mérettől függetlenül. A tervezés alatt különös figyelmet fordítunk arra, hogy legtöbb modellünk XS-től egészen XXXL méretig elérhető legyen.

Az ille-olla férfi kortalan, a szolid vagányság híve. Izgalmas személyiség, aki vonzza a tekinteteket. Vállalkozó szellemű és magabiztos, az élet minden területén megállja a helyét. Tombol benne a kreativitás és alkotási vágy. Megvalósítja álmait, játékos kedve pedig határtalan.

Az stílusvilágunkon keresztül hozzá szeretnénk járulni ahhoz, hogy a férfiak férfinak érezzék magukat a bőrükben. A stílusos megjelenéssel magabiztosságot érezzenek és határozottságot sugalljanak.

Az ille-olla stílusjegyei hozzásegítenek a kívánt delta alkat eléréséhez: a nagy gallér hangsúlyozza, erősíti a vállakat; az aszimmetrikus záródás keskenyíti a derekat; a zsebek pedig kiegyenlítik a gallér hatását.

Honnan ismerszik meg az ille-olla?

Minden tervezésnél figyelembe vesszük:

  • a kényelmet: gondot fordítunk az anyagok megválasztásnál azok természetes, kényelmes és hordható mivoltára
  • a praktikumot: a nagy zsebek felérnek egy kisebb női táskával; ruháink, kabátjaink hétköznapi hordásra alkalmasak
  • a színességet: hogy ne legyenek szürke hétköznapjaid
  • a variálhatóságot: hogy egy ille-olla darabot minél több féle képpen – ezáltal megújulva – fel tudd venni
  • az esztétika: hogy mindenkiből kihozza a legjobbat
  • és nem utolsó sorban törekszünk arra, hogy az élet minden területére megtaláld kedvenc ille-olla darabodat.